skip to Main Content
Generalni zastupnik za Srbiju i Crnu Goru za prodaju traktora, kombajna i gradjevinskih mašina kineskog brenda LOVOL

O KOMPANIJI

Mehanizacija Trgomen pripada Trgomen grupaciji i predstavlja generalnog zastupnika za Srbiju i Crnu Goru za prodaju traktora, kombajna i građevinskih mašina kineskog brenda LOVOL. Mehanizacija Trgomen je kompanija posvećena svojim kupcima, koja se bavi uvozom, distribucijom i servisom poljoprivredne mehanizacije i građevinskih mašina.

 

 

U našem opsežnom portfoliju nalaze se neki od najrenomiranijih kineskih proizvođača, čiji smo dugogodišnji generalni zastupnik za Srbiju i Crnu Goru. Ideja kojom se vodimo u svom poslovanju je da našim klijentima pružamo optimalan balans cene i kvaliteta proizvoda, kao i izuzetnu stručnost osoblja i nesvakidašnje visok nivo servisa. Želimo da na domaćem tržištu budemo prepoznati kao kompanija koja će vam uvek obezbediti odgovarajući i visokokvalitetan proizvod i uslugu, i sa vama ostvarimo partnerski odnos koji će doprineti razvoju i rastu vašeg poslovanja.

 

 

Od 2005. godine sarađujemo sa kineskim brendom LOVOL kao uvoznik i distributer njihovih traktora i žitnih kombajna, a zaseban deo naše ponude čine LOVOL građevinske mašine, među kojima se nalaze utovarivači, bageri, grejderi, buldožeri i kombinirke. Kompanija LOVOL danas važi za najvećeg i najsavremenijeg proizvođača poljoprivredne mehanizacije iz Kine. Naša kompanije je i generalni zastupnik za viljuškare kineskog brenda HANGCHA. HANGCHA GROUP je vodeća kompanija za proizvodnju viljuškara u Kini, i zauzima veoma značajno mesto proizvođača viljuškara u svetu.

Bookmark and Share
Back To Top