Skip to content

Lovol - partner na koga možeš da računaš.

Viljuškari

HANGCHA GROUP CO LTD je lider u proizvodnji viljuškara. Glavni cilj kompanije je konstantan razvoj i primena najnovijih dostignuća iz polja dizajna i tehnologije. Hangcha viljuškari pružaju maksimalnu udobnost tokom upravljanja uz visoke standarde sigurnosti.

Glavne karakteristike Hangcha viljuškara su dugotrajnost, pouzdanost i jednostavno servisiranje. Važno je napomenuti da poseduju agregate napravljene po standardima Evropske Unije ali i motore koji su prilagođeni zaštiti životne sredine. Motori imaju pogon na dizel, benzin/TNG ili elektro.

U našoj ponudi nalaze se Hangcha viljuškari iz 4 serije: “A”, “R”, “X” i “FX”.

  1. U okviru SERIJE “A” nalaze se viljuškari nosivosti od 1,0 do 3,8 tona. Viljuškare “A” SERIJE karakterišu manji volan, dodatni prostor za stopala i veća vidljivost napred, pa se samim tim poboljšava njihova udobnost i osetno umanjuje umor operatera.

  2. Glavne odlike viljuškara SERIJE “R” su izdržljivost i ergonomija, čime se postižu visoka produktivnost i izuzetna pouzdanost. Ovi viljuškari poseduju motore koji zadovoljavaju propise o emisiji izduvnih gasova i ne štete okolini. Nivo buke je takođe u skladu sa standardima EU.

  3. “X” SERIJA obuhvata viljuškare nosivosti od 1,5 do 3,8 tona. U okviru ove serije nalaze se viljuškari prepoznatljivi po svojoj pouzdanosti, sigurnosti i komforu. Viljuškari ove serije napravljeni su od ekološki prihvatljivih materijala kako bi se smanjila mogućnost štetnosti po životnu sredinu.

  4. U novoj “XF” SERIJI 5,0-7,0 T, kompanija HANGCHA je sublimirala svoje tridesetogodišnje iskustvo u proizvodnji viljuškara i ponudila tržištu proizvod koji odlikuje upotreba najnovijih tehnologija.