skip to Main Content
Generalni zastupnik za Srbiju i Crnu Goru za prodaju traktora, kombajna i gradjevinskih mašina kineskog brenda LOVOL

HANGCHA

SERIJA “A” 1,0 – 3,8T

U okviru SERIJE “A” nalaze se viljuškari nosivosti od 1,0 do 3,8 tona. Zahvaljujći modernom dizajnu svi izloženi delovi viljuškara izrađeni su od metala, što modelima daje čvrstinu i pouzdanost. Zahvaljujući dugom međuosovinskom razmaku, poboljšana je uzdužna stabilnost viljuškara i znatno je poboljšan preostali kapacitet opterećenja na istoj visini. Takvo međuosovinsko rastojanje smanjuje opterećenje zadnje osovine, što dovodi do produžetka radnog veka pneumatika za upravljanje. Viljuškare “A” SERIJE karakterišu manji volan, dodatni prostor za stopala i veća vidljivost napred, pa se samim tim poboljšava njihova udobnost i osetno umanjuje umor operatera. Pored toga, ugrađeni poklopac motora jača krutost poklopca i istovremeno smanjuje buku. Lak pristup motoru i menjaču zahvaljujući primenjenoj prednjoj ploči pričvršćenoj vijcima znatno poboljšava praktičnost svakodnevnog održavanja i popravke.

HANGCHA

SERIJA “R” 1,0 – 10T

Glavne odlike viljuškara SERIJE “R” su izdržljivost i ergonomija, čime se postižu visoka produktivnost i izuzetna pouzdanost. Zahvaljujući dugom međuosovinskom dizajnu stabilnost celog viljuškara je mnogo bolja. Preostali kapacitet na istoj visini podizanja je bolji u poređenju sa prethodnim modelom. Time se, kroz smanjeno opterećenje zadnje osovine, produžava radni vek zadnjih točkova. Ovi viljuškari poseduju motore koji zadovoljavaju propise o emisiji izduvnih gasova i ne štete okolini. Nivo buke je takođe u skladu sa standardima EU. Prostrana kabina operatera sa veoma niskim vibracijama i bukom čine rad operatera daleko ugodnijim. Fokusirajući se na povećanje pouzdanosti i smanjenje vremena zastoja, SERIJA “R” svojim korisnicma pruža povećanu produktivnost. Viljuškari SERIJE “R” su jednostavno koncipirani, tako da su dijegnostika i servisiranje od strane mehaničara znatno pojednostavljeni.

HANGCHA

SERIJA “X” 1,5 – 3,8T

“X” SERIJA obuhvata viljuškare nosivosti od 1,5 do 3,8 tona. U okviru ove serije nalaze se viljuškari prepoznatljivi po svojoj pouzdanosti, sigurnosti i komforu. Niže emisije izduvnih gasova i bolje performanse hladnog startovanja doprinose uštedi energije i do 10%. Viljuškari ove serije napravljeni su od ekološki prihvatljivih materijala kako bi se smanjila mogućnost štetnosti po životnu sredinu.

HANGCHA

SERIJA “XF” 5,0 – 7,0T

U novoj “XF” SERIJI 5,0-7,0 T, kompanija HANGCHA je sublimirala svoje tridesetogodišnje iskustvo u proizvodnji viljuškara i ponudila tržištu proizvod koji odlikuje upotreba najnovijih tehnologija. Opcioni elektro-hidraulični proporcionalni sistem kontrole, upravljač malog prečnika sa podešavanjem nagiba i novi dizajnerski stub iskorišćeni su za postizanje udobnog i ergonomskog rada.

Viljuškar “XF” serije 5.0- 7.0T poseduje šasiju visoke čvrstoće, jarbol i prednju, odnosno zadnju osovinu. Svi kontroleri, releji i osigurači su instalirani u kontrolnoj kutiji koja je dobro zaštićena od vode i prašine, a glavne elektronske komponente su vodootporne. Kako bi se produžio radni vek baterije, između baterije i rezervoara za gorivo nalaze se kutija za bateriju i adijabatska ploča. U kočionom sistemu vozila je postavljen akumulator energije.

Sistem senzora sedišta kombinuje funkcije podizanja, naginjanja i blokiranja kretanja. Uređaj za prigušivanje i uređaj za blokiranje prigušivača poklopca motora se koriste kako bi se osigurala sigurnost. Doboš kočnice i filter za vazduh su lako pristupačni i stoga ih je lako zameniti. Merač nivoa ulja u motoru, filter hidraulike i separator vode su lako dostupni i jednostavno se proveravaju. Prednji poklopac radijatora se automatski otvara, dok je zadnji poklopac otvoren.

PROIZVODI

TRAKTORI

PRIKLJUČNE MAŠINE

VILJUŠKARI HANGCHA

FROSTBUSTER

Bookmark and Share
Back To Top