Skip to content

89. MEĐUNARODNI POLJOPRIVREDNI SAJAM U NOVOM SADU

89. Međunarodni Poljoprivredni Sajam u Novom Sadu
I ove godine bili smo u prilici da budemo izlagači na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu. I priznaćemo, bilo je fantastično! Ovo je svakako bila rekordna godina kada govorimo o posećenosti Poljoprivrednog sajma, ali svakako i rekordna godina što se tiče posećenosti štanda Mehanizacije Trgomen.
89. Međunarodni Poljoprivredni Sajam u Novom Sadu
Nama je bilo posebno zadovoljstvo da se družimo sa vama, predstavimo vam našu ponudu i odgovaramo na sva vaša pitanja. A nadamo se da ste i vi poneli pozitivne utiske sa našeg štanda.

POSEBNA ZAINTERESOVANOST ZA VELIKE MODELE TRAKTORA

Ove godine, posetioci Poljoprivrednog sajma, su imali priliku da se i uživo upoznaju sa modelom traktora Lovol 1304, kao i sa dva nova modela Lovol 1104 i Lovol 854. I najveća zainteresovanost je svakako bila za ove modele traktora, gde smo dobijali razna pitanja vezana za performanse traktora. Sve informacije vezane za performanse ovih traktora možete pronaći na linkovima:

Ono što se poljoprivrednicima svidelo kod sva tri modela traktora, jeste odličan odnos cene i kvaliteta, kao i specijalno dizajnirana kabina koja pruža odličnu preglednost i udobnost tokom rada.

Pored ovih modela, svakako nije izostala ni zainteresovanost za male traktore tu su bili modeli Lovol 504 i Lovol 604 koju su idealni za mala gazdinstva.
Veliku pažnju poslednjih par godina svakako uzimaju voćarski traktori, gde su se izdvojili Lovol 354, kao i Lovol 504n od 50 KS sa zaštitnim ramom tako konstruisan da lagano prolazi kroz zasade jer ima uži razmak između osovina.
Apsolutni favorit među poljoprivrednicima ipak i ove godine ostaje Lovol 754, sa 75 konjskih snaga – mali, a snažan, prava je podrška malim i srednjim gazdinstvima.

Od priključne mehanizacije najviše pažnje odneli su Caffini atomizeri.

NAŠI UTISCI

Mi sa sajma nosimo mnogo pozitivnih utisaka, veoma smo zadovoljni odzivom, i srećni zbog svih pozitivnih komentara i pohvala koje smo dobili sa vaše strane. Znajući da je ovo jedna od najvažnijih i najvećih poljoprivrednih manifestacija sezone u celom regionu, posebnu pažnju i trud smo uložili da sve prođe baš kako treba. Bilo nam je važno da nas prepoznate, lako nađete, dođete do svih informacija koje su vam potrebne, ali i pronađete sve što ste tražili.

Zato nam je posebno drago što smo i ove godine imali priliku da učestvujemo na Poljoprivrendom sajmu u Novom Sadu, što je sve proteklo u najboljem redu i što smo od vas dobili toliko pozitivnih utisaka!

Mi se već spremamo za neke naredne manifestacije, a do tada, možete nas pronaći na društvenim mrežama, gde svakodnevno komuniciramo sa vama:

Objavljen je javni poziv za dostavljanje prijava za dodelu podsticajnih sredstava u oblasti poljoprivredne mehanizacije za nabavku traktora na teritoriji grada Beograda za 2022. godinu.

U OBLASTI POLJOPRIVREDNE MEHANIZACIJA ZA NABAVKU TRAKTORA NA TERITORIJI GRADA BEOGRADA