Skip to content

JEDAN ČOVEK – 10.000 REZERVNIH DELOVA

Lovol servisni centar
Kao i svaka kompanija koja teži da iz dana u dan postaje sve bolja i bolja, zbog vas, tako i Mehanizacija Trgomen pre svega ceni i vrednuje ljude koji u firmi rade. Jer firma i jesu ljudi, koji čine da ona bude živa, a zadovoljni zaposleni su ti koji čine da firma bude na visini svog zadatka, svakodnevno.

Zato danas želimo da vam predstavimo čoveka zbog kojeg nam se klijenti stalno vraćaju i koji svakodnevno daje primer svojim mlađim kolegama. Reč je o Zoranu Kačareviću, čoveku koji je zadužen da svaki rezervni deo što brže i bezbednije stigne do svakog poljoprivrednika, ma u kom delu zemlje se on nalazio.

Lovol originalni rezervni delovi

DUG RADNI VEK I VELIKO ISKUSTVO

Kako pripada generaciji ljudi koja je učila da svoje stvari popravlja, a ne baca, Zoran je od malena voleo da majstoriše i svoje igračke popravlja. Ako neki deo i nije uspeo da popravi, on bi taj deo zamenio, i nastavio da se igra svojom igračkom. Pa nije ni čudo što je ceo svoj radni vek usmerio upravo u tom pravcu.

Od samog početka svoje duge karijere, Zoran se bavi upravo rezervnim delovima, a u Mehanizaciji Trgomen radi od samog osnivanja kompanije. Sa nama je dugi niz godina, koje ispunjava šalom, pa nam svima ulepša dan i učini da posao bude lakši i lepši.

Iako čovek koji voli da se šali, Zoran veoma ozbiljno shvata svoj posao, jer zna da od njega često zavise poljoprivrednici, kojima je veoma bitno da rezervni delovi stignu do njih u najkraćem mogućem roku. Zato Zoran nikada ne odbija ni jedan radni zadatak, nije mu teško da nekada čak radi i prekovremeno. A pozive poljoprivrednika ne odbija nikada. Sve u cilju da poljoprivrednici koji su se odlučili za Lovol traktore budu zadovoljni.

UVEK DOSTUPNIH 10.000 REZERVNIH DELOVA

A kako je kolega Kačavrević “čovek od reda”, njegovi rafovi sa rezervnim delovima za Lovol traktore su uvek besprekorno sređeni, i on u svakom trenutku tačno zna na kom mestu mu se nalazi svaki od 10.000 rezervnih delova sa kojima svakodnevno raspolaže. A kao što brine o svom radnom prostoru, tako brine i o isporuci rezervnih delova. Pa svaki paket koji se šalje, prvo mora proći njegovu strogu kontrolu, jer on ne dopušta da bilo koji deo izađe iz magacina, a da pre toga nije propisno upakovan i obezbeđen za transport.
A baš zbog tako dobre organizacije, često svoj posao završi i ranije, pa kada se uveri da su svi rafovi uredno složeni, uvek je rad da pomogne i kolegama iz servisa. Zbog čega ga sve kolege posebno vole i hvale.

A kao i svima drugima, rad je da pomogne i vama, pa ako vam je potrebna pomoć oko delova za Lovol traktore ili vam neki deo zafali uvek ga možete kontaktirati:

Objavljen je javni poziv za dostavljanje prijava za dodelu podsticajnih sredstava u oblasti poljoprivredne mehanizacije za nabavku traktora na teritoriji grada Beograda za 2022. godinu.

U OBLASTI POLJOPRIVREDNE MEHANIZACIJA ZA NABAVKU TRAKTORA NA TERITORIJI GRADA BEOGRADA