Skip to content

LOVOL GM100 KOMBAJN – POTPUNO NOVO ISKUSTVO ŽETVE

GM100 kombajn – potpuno novo iskustvo žetve

LOVOL GM100 je višenamenski kombajn namenjen malim i srednjim poljoprivrednicima, kao i dobavljačima usluga poljoprivrednih mašina. U pitanju je međunarodna napredna tehnologija vršidbe i odvajanja zrna, uz mogućnost upotrebe različitih dodataka, što čini kombajn pogodnim za pirinač, pšenicu, kukuruz, sirak, pasulj.

GM100 je dizajniran da učini žetvu lakšom i efikasnijom nego ikada ranije. Sa svojim moćnim motorom može vam pomoći da izvučete maksimum iz vaših useva uz minimalan napor. Kombajn ima četvorocilindrični dizel motor koji pruža dovoljno snage čak i za velika polja, kao i podesivu širinu sečenja tako da možete da ga prilagodite bilo kojoj kulturi na kojoj radite, u bilo kom trenutku. Takođe je opremljen GPS sistemom koji pomaže da se obezbedi tačnost prilikom navigacije po vašoj parceli, pazeći da nijedno područje ne ostane neubrano ili zanemareno.

Pored toga, ima niz opcionih dodataka kao što su seckalica za slamu i monitor gubitka zrna. Isto tako, može se koristiti za druge aktivnosti na farmi kao što su sadnja, oranje i kultivacija.

Karakteristike mašine

Kombajn odlikuje efikasnost. To praktično znači da 3,7 metara visine istovara može da zadovolji različite zahteve za visinu kamiona za istovar. Radijus okretanja od 5,85 metara ostvaruje veliku brzinu okretanja.

Druga veoma važna osobina je pouzdanost, zato što ležaji imaju visoku efikasnost prenosa i odličnu disipaciju toplote, što ga čini još pouzdanijim.

GM100 kombajn je i svestran. Mogućnosti hedera i priključaka za različite useve, kao što su pšenica, soja, kukuruz i drugi, čine ga prikladnim za većinu poljoprivrednih gazdinstava. Standardni rezač i raspršivač pogodni su za seckanje slame i vraćanje iste na parcelu.

Komforan i tokom noćnog rada

Pored navednog, kombajn je i veoma udoban. Prednje i donje vidno polje dostiže 65°, možete da vidite kako usevi ulaze u most, a horizontalno vidno polje je veće od 180°. Kabina je sa pozitivnim pritiskom. Unutrašnji pritisak kabine je veći od spoljašnjeg, što poboljšava čistoću ventilacije.

Poseduje šest LED lampica koje se mogu slobodno podešavati i intenzivno svetle, što omogućava nesmetani rad u noćnim satima. Kontrolna tabla ima podešavanja za obe ruke i može da se lako prilagođava, što omogućava udobniji položaj.

Pametni displej pokazuje realno vreme koje je potrebno da bi se neka operacija obavila, kao i alarme koji upozoravaju na parametre radnog stanja. Opremljen je i sa MP3 plejerom, digitalnim FM radijom i drugim funkcijama.

Efikasnost, pouzdanost, praktičnost

Širina mosta je 920mm sa poboljšanim prenosnim kapacitetom i većom operativnom brzinom. Dimenzije valjka za vršidbu su 600 mm x 3.145mm. Prostor za prečišćavanje zrna je širine 1.000 mm, površine 3,2 metra kvadratna. Ima sposobnost odličnog čišćenja žita, bez zagušivanja zrna.

Zapremina sanduka za žito iznosi 2,8 metara kubnih i ima veliki kapacitet. Takođe je efikasan i za žetvu polomljenih useva, kao i onih sa dubljim korenom, koji se teže vade iz zemlje. Prečišćivač za vazduh je takođe unapređenog kvaliteta, što smanjuje vreme potrebno za čišćenje. Pneumatici imaju visoku otpornost na habanje.

Sve u svemu, ovaj kombajn nudi sve što je potrebno za modernu poljoprivredu – efikasnost, pouzdanost i praktičnost sve u jednom paketu, što je savršeno za one koji žele da maksimiziraju svoje prinose i minimiziraju troškove rada. Dakle, ako tražite jednostavan način da povećate produktivnost uz smanjenje troškova, ne tražite dalje od Lovol GM100 kombajnasigurno će zadovoljiti sve vaše zahteve!

Objavljen je javni poziv za dostavljanje prijava za dodelu podsticajnih sredstava u oblasti poljoprivredne mehanizacije za nabavku traktora na teritoriji grada Beograda za 2022. godinu.

U OBLASTI POLJOPRIVREDNE MEHANIZACIJA ZA NABAVKU TRAKTORA NA TERITORIJI GRADA BEOGRADA