Skip to content

JEDAN TRAKTOR KOJI SLUŽI GENERACIJAMA

Traktor Lovol 754

Prosečan životni vek traktora na gazdinstvima u Srbiji često je dug i po nekoliko decenija i prenosi se sa generacije na generaciju. Zato se prilikom kupovine novog traktora bira onaj koji je kvalitetan, pouzdan i dugotrajan. Pored toga, odličan je onaj koji se može koristiti za više različitih operacija na gazdinstvu.

Ovo je posebno težak zadatak za srednja i veća poljoprivredna gazdinstva jer treba odabrati traktor koji će biti dovoljno veliki snažan, dok istovremeno ekonomičan i isplativ. Istovremeno, poželjno je da traktor bude, udoban, siguran, da štiti vozača, a bonus koji uvek dobro dođe, svakako je digitalna instrument tabla i radio, za razonodu tokom dugih radnih sati.

LOVOL 754 III GENERACIJE - S RAZLOGOM NAJTRAŽENIJI

Najtraženiji model u prethodnoj godini je upravo model Lovol 754 III generacije. Razlozi za toliku potražnju upravo ovog modela su brojni. Jer je ovo dugotrajan, udoban i pouzdan traktor, napravljen da traje generacijama i obavlja najrazličitije poslove na gazdinstvu.

Četvorocilindrični motor, jačine 75 konjskih snaga, omogućuje ovom traktoru dugotrajan rad i mogućnost izvođenja različitih operacija, od oranja, do vuče tereta. Služiće odlično i na srednjim, kao i na većim poljoprivrednim gazdinstvima. Dok sinhronizovani menjač sa 12/12 stepeni prenosa i povišen klirens (425mm) pružaju laku pokretljivost u polju, čak i za vreme izvođenja radova nege i prihrane useva, kao i bolju preglednost.

Broj obrtaja kardana je 540/1000, što ga čini kompatibilnim za rad sa različitim priključnim mašinama, pa tako i odličnim izborom na gazdinstvima gde je potreban jedan traktor za više različitih operacija.

Pored sjajnih performansi koje traktor Lovol 754 poseduje, poljoprivrednici koji su se odlučili za kupovinu ovog traktora često ističu da je dodatni razlog za kupovinu ovog traktora udobnost i sigurnost koju on pruža.

Play Video about Traktor Lovol 754

Osim visoko kvalitetnih materijala od kojih je kabina napravljena, kao posebnu prednost ističu gramer sedište koje pruža udoban položaj tela i olakšava sedenje u traktoru tokom dugog radnog dana. Uz to, ravan pod kabine pruža više prostora i bolji položaj nogu. Još jedna važna stavka je zaštita zdravlja poljoprivrednika, pa tako oni prepoznaju velike prednosti CE satakala i filtriranja ulaznog vazduha. Pored ovoga, u sklopu osnovne ponude, dobija se i bogati paket dodatne opreme, o kojoj više možete pročitati u nastavku teksta.

DODATNA OPREMA ZA JOŠ BOLJI RAD

Ovaj, kao i drugi modeli Lovol traktora iz naše ponude, dolazi sa bogatim paketom dodatne opreme, koja će rad učiniti još boljim i lakšim.

U dodatnu opremu spadaju:

Traktor Lovol 754

Karakterišu ih snažni motori, veliki rezervoari i velika podizna moć na zadnjim polugama, čak 4000kg, sa dvosmernom monoblok hidraulikom, tako da mogu da odole svakom izazovu koji se pred njih stavi u toku dugog radnog dana na gazdinstvu. Na modelima Lovol 904 i Lovol 1104 nalaze se četvorocilindrični motori, dok se na modelu Lovol 1304 nalazi šestocilindrični motor, napravljen po Perkinsovoj licenci. Tako da, iako traktori velike snage, izuzetno su ekonomični pri radu.

Pored ovoga, stojimo vam na raspolaganju i pri redovnom, ali i vanrednom servisiranju vašeg traktora. A tu smo i ukoliko je potrebno nabaviti neki rezervni deo. Samo se obratite našim serviserima:

Rezervni delovi

Zoran Kačarević
📲 +381 64 64 9 59 24
📧 magacin.mehanizacija@trgomen.com
Servis

Ivan Babić
📲 +381 64 64 9 59 33
📧 servis@trgomen.com

Objavljen je javni poziv za dostavljanje prijava za dodelu podsticajnih sredstava u oblasti poljoprivredne mehanizacije za nabavku traktora na teritoriji grada Beograda za 2022. godinu.

U OBLASTI POLJOPRIVREDNE MEHANIZACIJA ZA NABAVKU TRAKTORA NA TERITORIJI GRADA BEOGRADA