Skip to content

Novosadski sajam 2021.

Novosadski sajam 2021.

Jedan od ključnih događaja za ljude u svetu agro-biznisa je Međunarodni poljoprivredni sajam koje se uz dozvolu kriznog štaba održava u periodu od 18.-24. septembra 2021.god  na već dobro poznatoj lokaciji u Novom Sadu.

Mehanizacija Trgomen kao generalni uvoznik i distributer za kineski brend Lovol će i ove godine imati svoj štand sa izloženim modelima poljoprivredne mehanizacije. Na sajmu će biti izloženi modeli treće generacije Lovol traktora koji su sve traženiji na tržištu a svakako nismo izostavili i ljubitelje druge generacije Lovol-a pa će se naći  po neki model i za njih.

Modele koje dovozimo i koji će biti izloženi na sajmu su:

  • Lovol 754 III, 
  • Lovol 504 III,
  • Lovol 504 N voćarsko-vinogradarski, 
  • Lovol 454 III,
  • Lovol 354 III,
  • Lovol 454 II kao i
  • Lovol 454 II sa zaštitnim ramom.

Imaćete priliku uživo da vidite zašto LOVOL toliko brzo postaje omiljen među proizvođačima.

Funkcionalna kabina  modernog dizajna sa ogromnim vratima i staklenim izduženim prozorima za bolju preglednost, sve glavne komande raspoređene na dohvat ruke, ravan pod kabine  koji omogućava nesmetan pristup kabini i više prostora za noge. Sve prethodno navedeno su samo deo prednosti treće generacije Lovol traktora.

Pored razgledanja, na sajmu će biti omogućeno i testiranja modela, imaćete mogućnosti da na jednom mestu dobijete sve potrebne informacije u vezi sa  karakteristikama traktora, načinu kupovine  kao i svim aktuelnostima vezanih za subvencije.

Odabrati pravi model traktora za vaše gazdinstvo nije jednostavan zadatak i zato Mehanizacija Trgomen svojim kupcima uvek pružima mogućnost da sa već postojećim kupcima stupe u kontakt  gde mogu da razmene svoja iskustva.

Poljoprivredni sajam, Sajam lova i ribolova i Sajam ekologije primaće posetioce uz Digitalni zeleni sertifikat, negativan PCR ili brzi antigenski test. Za one koji ne poseduju potrebne dokumente Novosadski sajam je obezbedio brze antigenske testove koji su već uračunati u cenu karte i neće biti dodatno naplaćivani. Testiranje će biti obavljano prilikom ulaska u krug Novosadskog sajma.

 Međunarodni poljoprivredni sajam je poslednji put održan u standardnom formatu 2019. godine. Tokom sedam dana, kroz kapije Novosadskog sajma prošlo je 140.000 posetilaca.

Vidimo se u Novom Sadu.

Objavljen je javni poziv za dostavljanje prijava za dodelu podsticajnih sredstava u oblasti poljoprivredne mehanizacije za nabavku traktora na teritoriji grada Beograda za 2022. godinu.

U OBLASTI POLJOPRIVREDNE MEHANIZACIJA ZA NABAVKU TRAKTORA NA TERITORIJI GRADA BEOGRADA