Lovol - partner
na koga možeš
da računaš.

O NAMA

Mehanizacija Trgomen je kompanija koja pripada Trgomen grupaciji, porodičnoj firmi koja uspešno posluje više od 30 godina i danas broji 5 uspešnih firmi www.trgomen.com u različitim delatnostima i sektorima. 

Put preko građevinskog sektora i mehanizacije doveo nas je spontano do poljoprivrede. Uvidevši regionalne potencijale poljoprivredne proizvodnje, a želeći da našem tržištu ponudimo pre svega balans između kvaliteta i cene koja je dostižna našem poljoprivrednom proizvođaču, proširili smo delatnosti te 2005-e godine i započeli saradnju sa kineskim brendom LOVOL.

Godine 2005-e postajemo generalni zastupnici za Srbiju i Crnu Goru za prodaju, distribuciju i servis poljoprivredne mehanizacije prvenstveno traktora, zatim kombajna, kao i građevinskih mašina kineskog brenda LOVOL.

Ponosimo se time što nam je kupac na prvom mestu, što su u našem servisu zaposleni samo visoko obučeni majstori i što naš lager broji preko 3000 različitih modela rezervnih delova. To doprinosi tome da nema čekanja delova i tome da se svaki servis vrlo brzo rešava.

Kompanija LOVOL danas važi za najvećeg i najsavremenijeg proizvođača poljoprivredne mehanizacije iz Kine, a u prilog tome govori i konstantan rast potražnje za LOVOL traktorima na svetskom nivou. Isti trend prati i Srbija te brojimo konstantan rast prodaje. Mnogobrojni zadovoljni kupci sa zadovoljstvom nam se vraćaju i dopunjavaju svoj asortiman poljoprivredne mehanizacije našim traktorima ili raznovrsnom ponudom priključne mehanizacije. Pojačanje mehanizacije još više osavremenjuje poljoprivrednu proizvodnju koja direktno utiče na prihode domaćinstava.

Zaseban deo naše ponude čine LOVOL građevinske mašine, među kojima se nalaze utovarivači, bageri, grejderi, buldožeri i kombinirke. 

Naš asortiman dodatno obogaćuju viljuškari kineskog brenda HANGCHA, za koje je Mehanizacija Trgomen generalni zastupnik (za Srbiju). HANGCHA GROUP je vodeća kompanija za proizvodnju viljuškara u Kini koja zauzima veoma značajno mesto proizvođača viljuškara u svetu.