Skip to content

Prodaja Lovol Traktora

U ponudi Mehanizacije Trgomen nalazi se veliki izbor Lovol traktora, pogodnih za radove u polju, na njivi, u bašti, voćnjaku i vinogradu. U zavisnosti od vaših potreba, preostaje samo da odlučite koliko snažan traktor vam je potreban. U našoj paleti nalaze se traktori od 25 KS do 130 KS.

Takođe važno je da odlučite da li želite traktor sa ili bez kabine. Kabina je tu da vam obezbedi potpunu zaštićenost od spoljašnjih faktora, hemikalija koje se prskaju kao i da vam pruži sigurnost tokom izvođenja radova. Uz traktore sa kabinom u osnovnu cenu najčešće ulazi i dodatna oprema poput radija, električnih brisača i slično. Klikom na pojedinačni proizvod – sliku traktora koji vas zanima, doći ćete do specifikacije gde se nalaze detalji i o dodatnoj opremi uključenoj u cenu ali i onoj dostupnoj za kupovinu.

Traktori sa kabinom koje imamo u ponudi: LOVOL 454 II, LOVOL 504 II, LOVOL 1304-III, LOVOL 904 III, LOVOL 754 III, LOVOL 354 III, LOVOL 454 III, LOVOL 504 III i LOVOL 604 III.
Traktori bez kabine koje imamo u ponudi: LOVOL 254 II, LOVOL 454 II, LOVOL 504 II, LOVOL 504 N i LOVOL 354 III.

Objavljen je javni poziv za dostavljanje prijava za dodelu podsticajnih sredstava u oblasti poljoprivredne mehanizacije za nabavku traktora na teritoriji grada Beograda za 2022. godinu.

U OBLASTI POLJOPRIVREDNE MEHANIZACIJA ZA NABAVKU TRAKTORA NA TERITORIJI GRADA BEOGRADA