Skip to content

Utisci kupaca – Slobodan Šekelić

Utisci kupaca – Slobodan Šekelić

Slobodan Šekelić iz Baluge Trnavske  po zanimanju profesionalni vozač pored svog redovnog  posla, nije zapostavio porodično imanje i  poljoprivredom se uspešno bavi  godinama iza sebe.

Znanje iz poljoprivrede je stekao od svojih predaka a svojim vrednim radom i zaganjem može se pohvaliti i bogatim iskustvom. Slobodan je domaćin koji  čuva tradicionalne vrednosti i svoja uverenja želi da prenese i na svoje potomke.

Uspešan povrtar iz okoline Čačka  koji obrađuje 5ha zemlje  zna koliko je važna kvalitetna obrada zemlje  i da za sve teže poljoprivredne poslove  neophodan pouzdana poljoprivredna mehanizacija. Sa nama je podelio  svoje iskustvo  koje ima sa odabirom Lovol traktora.

Prilikom kupovine pouzdanost traktora je bio važan segment dok  garantni rok, dostupnost rezervnih delova, servisna služba koja je tu 24/7 je samo doprinelo da se odluči za  kupovinu kineskog  Lovol 504.

Iako je pre odabira Lovol-a posedovao već dva traktora njegova želja za obnovu poljoprivredne mehanizacije, se uz pomoć državnih subvencija ostvarila pre četiri godine.

Nakon 1000 radnih sati ističe da je prezadovoljan radom traktora.

Kako proizvod nije „nekvarljiva roba“ za četiri godina imao je problem sa AC pumpom, problem se desio u garantnom roku i servisna služba je problem otklonila, kako Šekelić kaže u „rekordnom“ roku, zato je servisni tim  dobio pohvale.

 

Koje je traktore imao ranije i  da li je imao potrebe za nabavku još rezervnih delova, njegovu iskrenu priču možete pogledati

Objavljen je javni poziv za dostavljanje prijava za dodelu podsticajnih sredstava u oblasti poljoprivredne mehanizacije za nabavku traktora na teritoriji grada Beograda za 2022. godinu.

U OBLASTI POLJOPRIVREDNE MEHANIZACIJA ZA NABAVKU TRAKTORA NA TERITORIJI GRADA BEOGRADA