SUBVENCIJE - GRADA BEOGRADA - KLIKNI ZA VIŠE INFORMACIJA

LOVOL - ZA NEPRESTAN RAD

ZAŠTO ODABRATI LOVOL?

Danas Lovol traktore poseduje preko 100.000 gazdinstava, kombajne preko 50.000 gazdinstava i preko 120.000 mašina pokreću Lovol motori pravljeni po Perkinsovoj licenci.
Neka od najčešćih pitanja koje dobijamo vezana su za dostupnost rezervnih delova.
Za naše kupce, spremili smo i lager sa 10,000 REZERVNIH DELOVA KOJI SU UVEK NA STANJU.
Jer Lovolom – nema čekanja da deo stigne i nema stajanja. Svi delovi su na lageru i spremni za zamenu ili ugradnju.
Jako je važno da traktor bude spreman za rad kada je sezona. Ne možemo sebi dopustiti da traktor stoji 2-3 nedelje kada nam je najpotrebniji jer servisera nema ili nema delova.
Za sve nepredviđene situacije, naše službe su organizovane i dostupne i stižu u vaše dvorište u roku od 24h! Jer sa Lovolom nema stajanja!
Kako bismo osigurali da vaši traktori uvek budu spremni, rade besprekorno i imaju dugačak životni vek, potrebno je mehanizaciju redovno servisirati.
U garantnom periodu jako je važno da redovne servise rade ovlašćeni Lovol serviseri kako bismo osigurali dug radni vek traktora.
Kada primetite da je vreme za vaš redovni servis možete se obratiti našem servisnom centru, koji obavlja sve vrste mehaničarskih i elektromehaničarskih popravki traktora i kolege će u najkraćem mogućem roku izaći na teren.
Prvi servis se radi na 50h radnih sati.
U okviru garancije ZA PRVI SERVIS – izlazak naših servisera i rad je gratis, plaćate samo repromaterijal.
Postoji razlog zašto su Lovol traktori veoma brzo postali omiljeni u gazdinstvima širom Srbije.
Lovol traktore pokreću motori koji su pravljeni po originalnoj PERKINS licenci. PERKINS je ime koje garantuje DUGOTRAJNOST I KVALITET i sa njim ste sigurni da će vaš traktor dugo da bude produktivni deo vašeg gazdinstva.

LOVOL PONUDA

14 najtraženijih modela Lovol traktora doneli smo u Srbiju jer svako gazdinstvo zaslužuje kvalitetan traktor po pristupačnoj ceni.
U našoj ponudi možete pronaći traktore od 25-130 KS koji će zadovoljiti sve potrebe malih i srednjih gazdinstava bilo da se bave ratarstvom, povrtarstvom ili voćarstvom.

TRAKTORI OD 25-50 KS

Lovol 254 II EN

Lovol 254 II

Lovol 354 III

Lovol 454 II

Lovol 454 III

Lovol 504 II

Lovol 504 N

Lovol 504 III

TRAKTORI OD 60-90 KS

Lovol 604 III

Lovol 754 III

Lovol 854

Lovol 904 III

TRAKTORI OD 110-130 KS

Lovol 1104

Lovol 1304 III

ISKUSTVO KORISNIKA

ZAKAŽITE TEST VOŽNJU

Moje ime je Jovan,
sa Lovol traktorima radim već više od 15 godina i sve što Vas interesuje od informacija vezano za Lovol traktore stojim Vam na raspolaganju.