Skip to content

NOVI MODELI – TRAKTORI OD 85+ KONJSKIH SNAGA

NOVI MODELI – TRAKTORI OD 85+ KONJSKIH SNAGA

Iz godine u godinu, trudimo se da budemo vaš pouzdan partner, na koga uvek možete da se oslonite. Pažljivo slušamo vaše želje i predloge, i radimo sve što je u našoj moći da te predloge susretnemo.

Iako su vam mali, voćarski, traktori oduvek bili omiljeni, iz godine u godinu, primećujemo kako potražnja za većim modelima traktora raste. Tako je u 2021. godini, najtraženiji bio traktor Lovol 754, ali ni drugi modeli traktora većih snaga nisu u velikom zaostatku za ovim modelom.  Zato smo odlučili da u ovoj godini donesemo značajno pojačanje u našu ponudu Lovol traktora od 85 + konjskih snaga.

To pojačanje su upravo Lovol 854 i Lovol 1104 modeli traktora. Ove snažne traktore odlikuje pogon na sva 4 točka i snaga od 85, odnosno 110 konjskih snaga. Zahvaljujući tome, čest su izbor velikih poljoprivrednih gazdinstava.

UNAPREĐENA KABINA I UNUTRAŠNJOST TRAKTORA

Značajna prednost oba modela traktora, jeste kabina, koja je dizajnirana tako da vam omogući što udobniji rad. Kabina je bezbednosna, sigurnosna, sa filtriranjem ulaznog vazduha, ima CE stakla sa bočnim otvaranjem. Ravan pod kabine obezbeđuje više prostora za noge i udobniju poziciju kada se nalazite u kabini. Ima digitalnu instrument tablu, sa merenjem radnih sati, što daje bolji uvid i lakšu organizaciju posla.

 

Oba traktora poseduju klima uređaj u kabini, kao i radio sa USB-om. Za olakšan rad pri nepovoljnim uslovima, kao i noću, kompanija Lovol, pobrinula se da obezbedi električne brisače čeonog i zadnjeg stakla, kao i radna svetla napred i pozadi. A koje još pojedinosti ih čine odličnim izborom, pročitajte u nastavku teksta.

LOVOL 854

Lovol 854 ima četvorocilindrični motor, sa vodenim hlađenjem i snagom od 85 konjskih snaga. Što ga čini veoma snažnim traktorom koji se odlično pokazuje na srednjim i velikim poljoprivrednim gazdinstvima.

Postiže čak do 2400 obrtaja u minuti i ima obrtni momenat od 340 Nm. Sinhronizovan menjač sa 12/12 stepeni prenosa sa reverzerom, omogućuje lako upravljanje traktorom kako na polju, tako i na otvorenom putu. Broj obrtaja kardana je 540/1000. A podizna moć na zadnjim polugama čak 3 tone.

Sve ove karakteristike čine ga odličnim izborom za gazdinstva kojima je potreban snažan traktor, koji može obavljati sve operacije, od oranja, preko setvospremiranja, setve i nege useva, do nošenja i vuče teških priključnih mašina. Neometan rad, omogućuje i rezervoar 90l, koji će obezbediti dugotrajno upravljanje traktorom, bez prekida i pauza za dopunu rezervoara za gorivo.

LOVOL 1104

Traktor Lovol 1104, takođe ima četvorocilindrični motor, sa vodenim hlađenjem, ali ga 110 konjskih snaga čine mnogo snažnijim i sposobnim da obavlja mnogo teže radne zadatke. Zato je, širom sveta, veoma tražen na velikim poljoprivrednim gazdinstvima, pa tako i u našoj zemlji već sada osvaja simpatije, pogotovo među poljoprivrednicima iz ravničarskih predela.

Lovol 1104 postiže do 2200 obrtaja u minuti, dok je njegov obrtni momenat 404 Nm. Iako zbog velikih dimenzija (dužina 4.35m, širina 2.15m, visina 2.9m) deluje kao izazov za vožnju i manevrisanje, značajno olakšanje donosi sinhronizovan menjač sa 16/8 stepena prenosa, koji olakšava upravljanje ovim traktorom.

Broj obrtaja kardana je 540/1000, dok se na zadnjim polugama koristi monoblok hidraulika koja ovom modelu traktora daje podiznu moć od čak 4 tone. Rezervoar od neverovatnih 230l pruža mogućnost celodnevnog neprekidnog rada, bez bojazni da bi se rezervoar mogao isprazniti.

Modeli su dostupni od februara 2022 godine.

Za sve dodatne informacije pozovite telefon: +381-36-862-438 ili +381-64-6495-907

Objavljen je javni poziv za dostavljanje prijava za dodelu podsticajnih sredstava u oblasti poljoprivredne mehanizacije za nabavku traktora na teritoriji grada Beograda za 2022. godinu.

U OBLASTI POLJOPRIVREDNE MEHANIZACIJA ZA NABAVKU TRAKTORA NA TERITORIJI GRADA BEOGRADA