Skip to content

PERKINS MOTORI – SINONIM ZA KVALITET

PERKINS MOTORI - SINONIM ZA KVALITET

Bez dobrog motora, nema ni dobre mašine. Jer motor kao srce svake mašine, a posebno traktora, određuje i sve druge performanse i sposobnosti traktora. Zato pri izboru novog traktora, posebnu pažnju treba obratiti na to koji je i kakav je motor u sklopu traktora.

ČETIRI GLAVNE KARAKTRERISTIKE PERKINS MOTORA

Tu se, prema potrebama poljoprivrednika, gledaju: snaga, ekonomičnost, pouzdanost i dugotrajnost, jer koliko traje motor, toliko će trajati i traktor.

Upravo su te četiri karakteristike, snaga, ekonomičnost, pouzdanost i dugotrajnost, ono što Perkins motore izdvaja od svih drugih. Frank Perkins, osnivač kompanije “Perkins” je prvi Perkinsov 4-cilindrični dizel motor konstruisao davne 1932. godine i od tada počinje već 90 godina duga tradicija ovih motora, koji se kroz istoriju stalno unapređuju.

U prvih 6 godina poslovanja, uspeli su da konstruišu motore za gotovo sva prevozna sredsta, a oduvek su posebnu energiju ulagali u proizvodnju upravo motora za poloprivredne mašine jer su prepoznali značaj kvalitetnih motora u traktorima. Da bi danas bili jedni od vodećih i najcenjenijih proizvođača dizel motora za traktore, upravo zbog stalnog razvoja i usavršavanja ove grane poslovanja.

Ono što ih danas izdvaja od konkurencije, jesu mnogobrojni modeli motora, sa različitim brojem konjskih snaga, tako da se mogu koristiti za traktore svih namena. Napravljeni su za ekonomičan rad sa malom potrošnjom goriva. Dok zahvaljujući kvalitetnim materijalima i savrmenim tehnologijama, i uz redovno održavanje, pokazuju izuzetnu pouzdanost i spremni su za rad dugi niz godina.

PERKINS MOTORI - SINONIM ZA KVALITET

PERKINS MOTORI U LOVOL TRAKTORIMA

Kompanija Lovol, koja uvek teži kvalitetu i pristupačnosti svojih proizvoda, prepoznala je upravo Perkins motore kao savršen izbor za svoje traktore. Jer tako, traktori dodatno dobijaju na kvalitetu i pouzdanosti, koji su kod ovakvih investicija svakako presudni.

Zahvaljujući različitim Perkins modelima motora, danas u Srbiji možete pronaći Lovol traktore malih, srednjih i velikih snaga. A ono što im je zajednično jeste da svi u sebi nose Perkins motore.

Motori od 25 do 50 konjskih snaga:

Nalaze se u traktorima poput Lovol 254, Lovol 354, Lovol 454, Lovol 504, Lovol 504n, koji su najčešći izbor voćara, zbog svojih malih dimenzija

Motori od 60 do 85 konjskih snaga:

Modeli traktora koji poseduju ove motore su: Lovol 604, Lovol 754 i Lovol 854. Odlični su za površinske radove na ratarskim i povrtarskim gazdinstvima, ali bez problema obavljaju i teže poslove poput oranja

Motori od 90 do 130 konjskih snaga:

Nalaze se u velikim i snažnim traktorima kakvi su: Lovol 904, Lovol 1104 i Lovol 1304, koji se prvenstveno koriste na ratarskim gazdinstvima širom Vojvodine, upravo zbog snažnih motora

Za više informacija o performansama ovih, ali i drugih traktora, pozovite službu prodaje, koji su uvek tu za vas:

Objavljen je javni poziv za dostavljanje prijava za dodelu podsticajnih sredstava u oblasti poljoprivredne mehanizacije za nabavku traktora na teritoriji grada Beograda za 2022. godinu.

U OBLASTI POLJOPRIVREDNE MEHANIZACIJA ZA NABAVKU TRAKTORA NA TERITORIJI GRADA BEOGRADA